Onze waardevolle partners

Bij Seijsener Techniek kun je niet alleen alle kanten op, maar onze dealers staan ook voor je klaar om je op vele manieren te helpen en te ontzorgen. Dus ga maar genieten, zelfs als je in het buitenland bent!

ABB is een belangrijke leverancier van onderdelen voor onze technische installaties en producten. Oplossingen van ABB onderscheiden zich door slimme functionaliteiten, hoge flexibiliteit en een langere levensduur.

Partner is al sinds 1987 actief in de ontwikkeling van reserverings-software voor de verblijfsrecreatie branche. Dit resulteert o.a. in het TIBOS reserveringssysteem, CATbooking systeem het Reports meldingplanner systeem.

Samen met Ease2Pay heeft Seijsener het innovatieve AanUit.net en Walstroom ontwikkeld. Met dit concept kunnen gasten/bezoekers het tijdelijke gebruik van voorzieningen zelf activeren en afreken met een app.

Partner maakt sinds 1987 software voor de watersportrecreatie-branche. Wat begon met software om de kaartenbakken te vervangen, resulteerde in de meest uitgebreide software-oplossing voor het watersportbedrijf.

Partner is verantwoordelijk voor het tot stand brengen en houden van een landelijk dekkend netwerk van afvalontvangst-voorzieningen voor scheepsafvalstoffen. Onze Walstroom kan worden afgerekend met de internationale ecocard.

Partner is specialist in elektronische toegangscontrole. SALTO biedt een ruim assortiment van innovatieve oplossingen zowel offline via het SALTO Virtual Network, online voor live controle en toegangscontrole via de cloud.

Met hun jarenlange kennis, ervaring en innovatieve software automatiseren, optimaliseren en personaliseren de specialisten van Stratech (complexe) bedrijfsprocessen van recreatiebedrijven en verbeteren ze de verblijfservaring van jouw gasten!

TKH Security (voorheen Keyprocessor) wil een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van veilige en beveiligde omgevingen voor iedereen. TKH biedt o.a. totale beveiligings-systemen van single- tot multi-site- en bedrijfsomgevingen

Partner die innovatieve en
slimme automatiseringsslagen (o.a. online boekingssysteem die volledig in de Cloud werkt) maakt voor de recreatieondernemer waarbij eenvoudig, betaalbaar en gebruiksvriendelijk de kernwoorden zijn.

Logo Vodafone Business

Of u nu een nieuwe smartphone nodig heeft voor zakelijk gebruik, of op zoek bent naar slimme oplossingen om digitaal samen te werken; Vodafone Business helpt uw zaak vooruit.