Seijsener en haar partners

Wij willen voor u als klant het maximale halen uit technische installaties, toegangscontrole en betaalsystemen. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig om systemen te integreren en u volledig te ontzorgen. Door samen op te trekken met deze experts helpen wij u om elke gast en bezoeker een wonderfull guest experience te laten ervaren.

ABB is een belangrijke leverancier van onderdelen voor onze technische installaties en producten. Oplossingen van ABB onderscheiden zich door slimme functionaliteiten, hoge flexibiliteit en een langere levensduur.

> Meer informatie

Partner is al sinds 1987 actief in de ontwikkeling van reserverings-software voor de verblijfsrecreatie branche. Dit resulteert o.a. in het TIBOS reserveringssysteem, CATbooking systeem het Reports meldingplanner systeem.

> Meer informatie

Samen met Involtum heeft Seijsener het innovatieve AanUit.net en Walstroom ontwikkeld. Met dit concept kunnen gasten/beroekers het tijdelijke gebruik van voorzieningen zelf activeren en afreken met een app.

> Meer informatie

Partner maakt sinds 1987 software voor de watersportrecreatie-branche. Wat begon met software om de kaartenbakken te vervangen, resulteerde in de meest uitgebreide software-oplossing voor het watersportbedrijf.

> Meer informatie

Partner is verantwoordelijk voor het tot stand brengen en houden van een landelijk dekkend netwerk van afvalontvangst-voorzieningen voor scheepsafvalstoffen. Onze Walstroom kan worden afgerekend met de internationale ecocard.

> Meer informatie

Partner is specialist in elektronische toegangscontrole . SALTO biedt een ruim assortiment van innovatieve oplossingen zowel offline via het SALTO Virtual Network, online voor live controle en toegangscontrole via de cloud.

> Meer informatie

Stratech automatiseert belangrijke processen op en rondom uw recreatiebedrijf. Naast reserveringssystemen bieden zij functionaliteiten op het gebied van managementinformatie, gast-marketing en de benchmark verblijfsrecreatie.

> Meer informatie

TKH Security (voorheen Keyprocessor) wil een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van veilige en beveiligde omgevingen voor iedereen. TKH biedt o.a. totale beveiligings-systemen van single- tot multi-site- en bedrijfsomgevingen

> Meer informatie

Partner die innovatieve en
slimme automatiseringsslagen (o.a. online boekingssysteem die volledig in de Cloud werkt) maakt voor de recreatieondernemer waarbij eenvoudig, betaalbaar en gebruiksvriendelijk de kernwoorden zijn.

> Meer informatie

Logo Vodafone Business

Of u nu een nieuwe smartphone nodig heeft voor zakelijk gebruik, of op zoek bent naar slimme oplossingen om digitaal samen te werken; Vodafone Business helpt uw zaak vooruit.

> Meer informatie

Met Seijsener heeft u altijd een betrouwbare partner in de sector

Persoonlijk advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

Producten bestellen

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt . >> webshop

Account aanmaken

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak! >> account aanmaken

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Campings

Een recreatiepark beheren en tijd overhouden

Havens

Voor iedereen een veilige haven

Bungalowparken

Met vakantiegevoel een bungalowpark beheren

Camperplaatsen

Voor iedereen een veilige haven

Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u het aanleggen?

Gemeente

Goed doen voor de mens en de natuur

Innovatieve systemen

Heerlijk varen zonder muntjes

Toegangscontrole

Hartelijk welkom maar niet altijd