Seijsener en haar partners

Wij willen voor u als klant het maximale halen uit technische installaties, toegangscontrole en betaalsystemen. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig om systemen te integreren en u volledig te ontzorgen. Door samen op te trekken met deze experts helpen wij u om elke gast en bezoeker een wonderfull guest experience te laten ervaren.

ABB

ABB is een belangrijke leverancier van onderdelen voor onze technische installaties en producten. Oplossingen van ABB onderscheiden zich door slimme functionaliteiten, hoge flexibiliteit en een langere levensduur.

CAT Automatisering

Partner is al sinds 1987 actief in de ontwikkeling van reserverings-software voor de verblijfsrecreatie branche. Dit resulteert o.a. in het TIBOS reserveringssysteem, CATbooking systeem het Reports meldingplanner systeem.

INVOLTUM

Samen met Involtum heeft Seijsener het innovatieve AanUit.net en Walstroom ontwikkeld. Met dit concept kunnen gasten/beroekers het tijdelijke gebruik van voorzieningen zelf activeren en afreken met een app.

RMDATA

Partner maakt sinds 1987 software voor de watersportrecreatie-branche. Wat begon met software om de kaartenbakken te vervangen, resulteerde in de meest uitgebreide software-oplossing voor het watersportbedrijf.

SAB Ecokaart

Partner is verantwoordelijk voor het tot stand brengen en houden van een landelijk dekkend netwerk van afvalontvangst-voorzieningen voor scheepsafvalstoffen. Onze Walstroom kan worden afgerekend met de internationale ecocard.

SALTO Systems

Partner is specialist in elektronische toegangscontrole . SALTO biedt een ruim assortiment van innovatieve oplossingen zowel offline via het SALTO Virtual Network, online voor live controle en toegangscontrole via de cloud.

Stratech

Stratech automatiseert belangrijke processen op en rondom uw recreatiebedrijf. Naast reserveringssystemen bieden zij unctionaliteiten op het gebied van managementinformatie, gast-marketing en de benchmark verblijfsrecreatie.

TKH Security

TKH Security (voorheen Keyprocessor) wil een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van veilige en beveiligde omgevingen voor iedereen. TKH biedt o.a. totale beveiligings-systemen van single- tot multi-site- en bedrijfsomgevingen

Tommy Booking Support

Partner die innovatieve en
slimme automatiseringsslagen (o.a. online boekingssysteem die volledig in de Cloud werkt) maakt voor de recreatieondernemer waarbij eenvoudig, betaalbaar en gebruiksvriendelijk de kernwoorden zijn.

Seijsener: zoveel om van te genieten.