Champagne bij onze partner Involtum

Meer dan een miljoen transacties

Champagne bij onze partner Involtum

De wereld staat voor grote uitdagingen. Dat neemt niet weg dat onze partner Involtum reden heeft voor een klein feestje. Of het nu gaat om het aantal transacties, het aantal gebruikers of de locaties waar we samen actief zijn, de cijfers knallen door het plafond.

Meer dan een miljoen transacties

Per maand verwerkt Involtum nu meer dan 50.000 transacties. In totaal zijn er inmiddels 1.013.703 transacties verwerkt. En de maandelijkse groei neemt steeds verder toe. Van een marktkoopman die de stroom schakelt in Den Haag tot een student die z’n wasje draait in Kroatië. Al deze transacties vereisen natuurlijk een betrouwbare, veilige en schaalbare backbone.

Champagne bij Involtum

Meer dan vijfenzeventigduizend gebruikers

Echt iets om trots op te te zijn. Om precies te zijn 76.045 mensen die genieten van het gemak van de Involtum-apps. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag kunnen schakelen met de mobiele telefoon. Zo kunnen voorzieningen cashless worden afgerekend. De transitie naar draadloos betalen is in het afgelopen jaar wederom in een stroomversnelling gekomen. Cashless society? Zij zijn er klaar voor.

Meer dan vijfhonderd locaties in Europa

Involtum is inmiddels actief op 503 locaties in Europa met 5.613 afrekenpunten. Van AanUit.net tot autolaadstations, van campers, jachthavens, markten en truckstops tot wasmachines en Walstroom, samen regelen wij het.

Duurzaamheid is de toekomst

Samen bouwen Seijsener en Involtum aan een duurzame toekomst. De combinatie van onze technische installaties en slimme controller die communiceren met de backoffice en diensten van Involtum dragen we ons steentje bij. Benieuwd naar onze slimme diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Share this post