Campertechniek

Meegroeien met de campermarkt

De populariteit van camperreizen groeit in rap tempo, maar camperliefhebbers willen flexibiliteit en hebben niet altijd behoefte aan alle moderne faciliteiten van een vakantiepark. Het is zonde om hier geen gebruik van te maken. Hoe kunt u optimaal profiteren van het succes van campers? Neem vrijblijvend contact op met Seijsener Techniek, dé experts op het gebied van campers, locaties en voorzieningen. Wij bieden alles wat u nodig heeft, van aansluitzuilen en elektrakasten tot volledig geautomatiseerde camperterreinen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in innovatief energiemanagement en slimme betaalsystemen voor water, stroom en verblijfskosten. Met onze handige oplossingen nemen we u veel werk uit handen, zodat u volop kunt genieten. 

Ons aanbod

Infrastructuur

Ontdek het Verschil met Seijsener Techniek! Met ons uitgebreide assortiment aan technologie, diensten, producten en innovatieve ideeën zorgen wij ervoor dat uw camperplaatsk zich onderscheidt. Laat ons u inspireren en ondersteunen bij het creëren van een unieke beleving voor uw gasten

All-in zelfbediening

Ervaar het ultieme gemak op uw camperterrein samen met AanUit.net. Camperaars arriveren, loggen in via de AanUit.net app en krijgen toegang tot alle diensten op het terrein. Ze regelen alles zelf en betalen alleen voor het werkelijke verbruik. Geen receptiebezoek meer nodig en geef uw gasten de vrijheid die ze wensen.

Onderhoud

Ons ervaren team van technici staat voor u klaar om onderhoud uit te voeren, inspecties uit te voeren en storingen te verhelpen. We verlengen de levensduur van uw elektrische aansluitzuilen, watervoorzieningen, sanitaire faciliteiten en andere voorzieningen. Hiermee voorkomen we storingen en waarborgen we de veiligheid van uw gasten. Wel zo fijn!

AanUit.net

Optimaliseer het beheer van jouw camperplaats met ons gebruiksvriendelijke betaalsysteem en geavanceerde software. Bied jouw klanten de vrijheid om zelf hun verblijf, stroom en water te activeren en te betalen via onze handige app.

Dankzij AanUit.net geniet je van geautomatiseerde processen die jou tijd en energie besparen. Bied jouw klanten een naadloze ervaring en maak van jouw camperplaats een gastvrije en geavanceerde bestemming.

En nog meer

Vervul de behoeften van uw gasten op uw camperplaats met Seijsener Techniek. Ontdek onze uitgebreide voorzieningen, waaronder boekingsautomaten, internettoegang en een handige webshop voor eenvoudig en snel bestellen. Maak de ervaring compleet en vertrouw op Seijsener voor hoogwaardige technische oplossingen.

Meer weten?

Ontdek de kracht van onze technologieën voor camperplaatsen en verbeter uw park aanzienlijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze webshop voor individuele producten. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, we staan klaar om u verder te helpen.