Meegroeien met
de campermarkt.

Seijsener uw adviseur voor het realiseren van camperplaatsen

Vakantie met de camper is met een enorme opmars bezig. Maar de camperaars vragen flexibilteit en wensen niet altijd gebruik te maken van alle aanwezige moderne faciliteiten op een vakantiepark. Een grote gemiste kans. Hoe kunt u wel volop profiteren van alle campersuccessen? Overleg eens vrijblijvend met Seijsener Techniek. Wij weten alles van campers, locaties en voorzieningen als aansluitzuilen, kasten voor elektra en watermeterputten. Maar ook van innovatief energiemanagement en slimme betaalsystemen voor gebruik van water, stroom en verblijfskosten en nog veel meer handige hulp die u werk uit handen neemt. Laat de campermarkt niet lopen en ga genieten. Ook van Seijsener.

Hoe realiseer je een camperplaats?

Overnachtingslocaties voor campers vragen in principe een aantal basisvoorzieningen, zoals watertappunt, elektriciteit, vuilwaterafvoerput, afvalbak en een uitstorttafel voor een chemischtoilet. Deze plek kan op een camping zijn, maar dat hoeft niet. Ook gemeentes realiseren steeds vaker camperlocaties om een impuls te geven aan de lokale economie. Seijsener heeft de ervaring en biedt de techniek en systemen om de camperplaats in te richten naar uw specifieke wensen.

Ontwerp en aanleg

Seijsener-Rekreatietechniek-uw-technsiche-specialist-voor-camperplaatsen-AanUitnet-betaalsystemen-Totaal-installateur-Technsiche-installaties-boekingsautomaat

Seijsener heeft meer dan 1000 camperplaatsen gerealiseerd, wereldwijd. Variërend van eenvoudige camperplaatsen voor enkele kampeerauto’s tot een omheind zelfservice terrein met toegangscontrole en betaalautomaat of betaalapp. Moderne oplossingen voor gebruikers van nu, voor terreinen waar u met veel bezoekers graag onbemand 24/7 service levert. Seijsener uw technische specialist voor camperplaatsen.

Producten
seijsner-techniek-toegangstechniek-toegangscontrole-boekingsautomaat-camper-zelfservice

Seijsener biedt een basispakket producten die u zelf kunt installeren. De elektrazuilen, uitstorttafels, slagbomen en ook de betaalsystemen worden in huis ontwikkeld en gefabriceerd. Daardoor hebben we alle kennis van de techniek zelf in huis. Onze producten zijn los te bestellen in de webshop, maar uiteraard kunnen wij ze ook voor u installeren. Keuzes voor ieder budget en voor elk camperterrein, groot en klein.

De camper APP
Seijsener-Techniek-AanUit.netapp-systemen-betaalsysteem-beheersysteem-innovatieve-oplossingen

AanUit.net van Seijsener maakt het beheerders van camperplaatsen zo makkelijk. Camperaars komen bij de locatie, loggen in via de AanUit App, krijgen toegang tot de plek en koppelen water en elektra aan Zij kunnen alles zélf regelen, aan- of uitzetten en verrekenen. En betalen alleen wat echt verbruikt is. Een bezoek aan de receptie is niet meer nodig. Wat een gemak!

Seijsener-techniek-vuilstortplaats-technische-installaties-campingtechniek-AanUit.net-gemeentes-betaalsysteem-slagboominstallaties-camperplaatsen

Seijsener voor:
• Inrichting een aanleg van camperplaatsen
• Elektrazuilen, uitstorttafelsslagboominstallaties
• Zelfservice camperterrein met innovatieve betaalsystemen
AanUit.net de camperplaats app
• Ontzorging van diverse projecten
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Hoe kunt u wel volop profiteren van alle campersuccessen? Overleg eens vrijblijvend met Seijsener Techniek.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & veilige installatie

Verlichting

Veilig & sfeervol

Gas

Veilig & verantwoord

Televisie/Internet

Snel & storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzaam & hygiënisch

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswater aanleggen