Altijd weten wat er speelt

Seijsener voor camerasystemen

Altijd weten wat er speelt? Ook als u even ergens anders bent. Dat kan met de camerasystemen van Seijsener. Of u nu op uw terrein,  in uw gebouwen, haven of bij uw slagbomen een camera wilt plaatsen. Het is goed om te weten welke camera u nodig heeft. Een op afstand bestuurbare domecamera, een waterdichte camera of een extreme heavy-duty uitvoering? Seijsener realiseert het volledige proces voor u van advies tot plaatsing.  Dat is genieten!

Camerasystemen

Seijsener-techniek-camping-jachthaven-bungalow-gemeente-recreatietechniek-camera-Entreebeheer-Toegangstechniek-toegangssystemen-Camerasystemen

Behalve een goed advies of het plaatsen van een camerasysteem, levert Seijsener Techniek ook (harddisk) opname-apparatuur op maat. Naast het gebruik van vaste monitoren kunt u er ook voor kiezen om uw bewakingsbeelden “on the go” te bekijken. Op een tablet of smartphone monitort u dan de beelden van tot wel vier verschillende camera’s tegelijk. U kunt de camera’s bovendien op afstand draaien en/of inzoomen. Altijd weten wat er speelt, ook als u er zelf even niet bent. Dat is genieten!

Kentekenherkenning

U wilt geen gebruik meer maken van pasjes of tags voor uw toegang? Dan biedt een innovatief systeem van Seijsener Techniek dat de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen moeiteloos herkent uitkomst. Hiermee is het mogelijk om voertuigen toe te laten op basis van kentekenherkenning. Als extra service voor uw gasten en zonder een wachtrij voor de slagboom. Dat is genieten!

ID middelen
Seijsener-techniek-toegangsbeheer-toegangscontrole-entreebeheer--SEPCard-kaartlezer-identificatiemiddelen-barcodelezer

Seijsener biedt een compleet assortiment van identificatiemiddelen met de bijbehorende lezers en uitgifteproducten, toegesneden op iedere specifieke situatie. Er zijn sleutels, buttons en ook barcodekaarten. Laat u bij uw keuze voor een toegangscontrolesysteem goed adviseren welke identificatiemiddelen het beste bij uw organisatie passen, voor nu en voor toekomst.

Seijsener Techniek toegangscontrole camera

Seijsener voor:
• Snel overzicht van de situatie op uw terrein
• Bewakingsbeelden ‘on te go’ te bekijken
• Combineer met verschillende betaalsystemen
• Elektrische aandrijving
• Paal voor montage, harddiskrecorder, monitoren
• Combinatie met kentekenherkenningssysteem
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Altijd weten wat er speelt. Met onze camerasystemen kunt u altijd monitoren hoe het gaat. Ook als u even niet aanwezig bent. Dat is genieten!

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener-techniek-toegangscontrole-toegangstechniek-kentekenherkenning-cameraysystemen-camera0slagboom

Wij doen zoveel meer:

Slagbomen

Robuust en betrouwbaar

Boekingsautomaat

Voor 24/7 (zelf)service

Tourniquets

Voor binnen en buiten bruikbaar

Kentekenherkenning

Zonder sleutels of pasjes

Hekwerken

Kostbare bezit veilig stellen .

Deursloten

Alleen voor bevoegde bezoekers of medewerkers