Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u het aanleggen?

Maak kennis met Seijsener Techniek, uw full service partner voor hoogwaardige walstroomtechniek die voldoet aan de strengste kwaliteits- en klimaateisen. Als marktleider bieden wij een breed scala aan kennis, producten en diensten, waaronder powerlocks, walstroomfaciliteiten, installatietechniek en meer. Vertrouw op onze expertise voor feilloze werking in alle weersomstandigheden en een duurzame samenwerking. Neem vandaag nog contact met ons op en til uw haven naar nieuwe hoogten.

Ons aanbod

Walstroom

Havenbedrijven investeren steeds vaker in walstroomvoorzieningen. Walstroom stelt binnenvaartschepen in staat om hun dieselmotoren uit te schakelen en elektriciteit vanaf wal te gebruiken. Dit verbetert de luchtkwaliteit en vermindert geluidsoverlast in de haven en omliggende gebieden. Seijsener is niet alleen een fabrikant van Walstroomkasten maar ook de eerste fabrikant van Walstroom die voldoet aan het Duits ijkrecht. 

Riviercruises

Voor beroeps- en binnenvaartschepen, chartervaart en cruiseschepen biedt Seijsener Techniek krachtige powerlock-aansluitingen tot 630 ampère. Hiermee kunnen zelfs grote riviercruiseschepen gebruikmaken van onze Walstroomkasten. We waren voorloper in deze innovatie, met de eerste walstroomkast met powerlock in 2011 in Schoonhoven geïnstalleerd. 

Onderhoud

Seijsener Techniek biedt uitgebreide onderhoudsdiensten voor Walstroomkasten, zodat deze optimaal blijven functioneren zonder zorgen. Onze deskundige technici zorgen voor regelmatige inspecties, preventief onderhoud en snelle reparaties indien nodig. 

Walstroom

Ben je beleidsmedewerker of beheerder van een haven en wil je meer gemak, tijd en overzicht? In onze app regelen binnenvaartschippers snel en eenvoudig hun water en stroom.

Als beheerder heb je altijd inzicht in wie de faciliteiten gebruikt en wie heeft betaald. Wij verzenden de facturen naar gebruikers én zorgen ervoor dat je het geld ontvangt.

Eikrecht in Duitsland

Seijsener Techniek heeft met succes ruim 120 walstroomvoorzieningen geïnstalleerd langs de kanalen en rivieren in Noordrijn-Westfalen, na het winnen van een aanbesteding. Schippers in de regio kunnen nu profiteren van de voordelen van Walstroom, waarbij ze alleen betalen voor de geleverde elektriciteit. Deze walstroomkasten zijn de eerste in Europa die voldoen aan het Duitse ijkrecht. Het speciaal aangepaste platform van Ease2Pay stuurt de kasten aan en zorgt voor de verrekening met de schippers. Hiermee nemen de walstroomvoorzieningen van Seijsener/Ease2Pay een unieke positie in op de Duitse markt.

Partner van OPSN

Wij zijn trots om partner te zijn van het Onshore Power Supply Network (OPSN). In de dynamische markt van walstroom streven we gezamenlijk naar een duurzame toekomst voor logistiek over water. Als gewaardeerde partner van het OPSN werken we samen met relevante partijen om innovatieve oplossingen te realiseren voor een uitgebreid en efficiënt netwerk van walstroomvoorzieningen. Door onze betrokkenheid bij het OPSN dragen we actief bij aan de ontwikkeling van een duurzame maritieme infrastructuur.

Meer weten?

Ervaar de kracht van onze technologieën voor de beroepsvaart en optimaliseer uw haven aanzienlijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze webshop voor individuele producten. Laat ons uw specifieke wensen weten, wij staan klaar om u te ondersteunen.