Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u
het aanleggen?

Seijsener techniek voor beroepsvaart en cruises

De beroepsvaart en de autoriteiten stellen de hoogste eisen aan de havens. Zeker nu duurzaamheid zo belangrijk is geworden. Maar met wie moet je in zee gaan? Wie levert de haventechniek die aan de hoogste kwaliteits- en klimaateisen voldoet en die jarenlang feilloos functioneert in alle weersomstandigheden?  Laat u eens loodsen door Seijsener Techniek. Marktleider en aanbieder van een mega assortiment kennis, producten en diensten. Van powerlocks voor cruiseschepen, Walstroom faciliteiten tot en met installatietechniek als vuilwaterpompen en slimme afrekensystemen. Alles hebben we en alles bieden we. Ook de heerlijkste koffie als u bij ons aanlegt.

Walstroom

Steeds meer havenbedrijven leggen voorzieningen aan voor walstroom. Walstroom laat binnenvaartschepen toe om hun dieselmotoren stil te leggen en elektriciteit vanaf de wal af te nemen. Hierdoor verbetert  de luchtkwaliteit in de haven en de omliggende woonkernen. Ook zorgt het voor minder geluidsoverlast. Seijsener is niet alleen fabrikant van Walstroomkasten. Het is de eerste fabrikant van Walstroom voor schepen die voldoet aan het Duits ijkrecht. Dit garandeert een eerlijke, transparante en traceerbare transactie.

Riviercruises
Seijsener Technologien für den globalen Hafen- und Seeverkehr Landstrom und Powerlock für die Flusskreuzfahrt

Niet alleen de beroeps- en binnenvaartschepen maar ook de chartervaart en cruiseschepen hebben een stroomaansluiting nodig. Daarom is het belangrijk om ook grote vermogens – krachtstroom – aan te kunnen bieden. Seijsener Techniek kan dat. Met zogenaamde powerlock-aansluitingen van maar liefst 630 ampère kunnen ook grote riviercruiseschepen gebruik maken van de Walstroomkasten. Zo werd de eerste walstroomkast met powerlock al in 2011 in de gemeente Schoonhoven aangelegd.

Vuilwaterpompen
Seijsener haventechniek - walstroom - riviercruises - powerlocks - pompen - SAB ecokaart– installatietechnieken - vuilwaterpompen - jachthaven

Het leegpompen van vuilwatertanks is iets waar schippers het liefst geen omkijken naar hebben. Daarom ontwikkelde Seijsener vuilwaterpompen met meerdere aansluitpunten. Eenmaal aangesloten checkt de pomp zelf regelmatig of er nog afgezogen dient te worden. De schipper vertrekt altijd met een lege vuilwatertank. De havenbeheerder kan zelf bepalen of deze service betaald of ‘gratis’ wordt aangeboden. Alle installaties kunnen geschikt worden gemaakt voor contante betalingen, SAB Ecokaart en Walstroom.

Seijsener-techniek-walstroom-toegangstechniek-bungalowtechniek-gemeentes-campingtechniek-Infrastructuur-technische-producten-installatietechnieken

Seijsener voor:
• Alle kennis en installaties voor de aanleg van Walstroom
• Walstroom betalen met oa. GSM of creditcard
• Diverse pompen voor vuil- en/of oliehoudend afvalwater
• Online afhandeling met Sab Ecokaart, Walstroom
• Powerlocks voor cruiseschepen
• Eerste fabrikant voor Walstroom die voldoet aan het Duits Ijkrecht
• Advies, ruime keuze, snelle levering
• Een zeer uitgebreide webshop

Seijsener is de eerste fabrikant van Walstroomkasten die het ‘Eichrecht’ certificaat toegewezen heeft gekregen.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen