Autolaadpalen

Seijsener techniek voor autolaadpalen

Een prachtige ontwikkeling: elektrisch rijden heeft de markt veroverd. Al jaren neemt de vraag naar stekkerauto’s toe. De kans is groot dat een gedeelte van uw gasten/ passanten met een elektrische auto rijdt en behoefte heeft aan oplaadmogelijkheden. Indien deze niet worden aangeboden, kan het zijn dat men gebruik maakt van de publieke laadpalen in de omgeving. Of gewoon een  elektrische auto aan een stopcontact oplaadt.

Wat is de beste oplossing voor uw locatie? Hoe kun je als ondernemer of beheerder nou inhaken op de groeiende behoefte aan laadfaciliteiten? Simpel, praat met een expert van Seijsener. Seijsener biedt een complete laadoplossing voor elektrische auto’s: laadpalen, laadbeheer en diensten.

De laadpalen van Seijsener zijn geschikt voor elke elektrische auto, werken op slimme software en kunnen worden geïnstalleerd door het eigen team. U kunt kiezen voor een laadpaal met 1 tot 4 contactdozen en een laadvermogen van 11 of 22 kW. geschikt voor alle elektrische voertuigen. Afrekenen kan met elke laadpas of een app. Laadpalen bestellen? Ga naar onze webshop!

Ontvang inkomsten

Seijsener-Techniek-autolaadpaal-laadpalen-back-office-laadbeheer

Verreken automatisch de laadkosten met gebruikers en ontvang extra inkomsten met het instellen van laadtarieven voor gebruikers in het backoffice systeem. Hier beheer gemakkelijk en efficiënt meerdere laadstations. De transactiegegevens worden automatisch verzameld om laadkosten eenvoudig te verrekenen. Dat is genieten!

Smart charging

Seijsener-techniek-laadpalen-opladen-oplaadpunten-smart-charging

Bespaar kosten door het laadproces te optimaliseren. Deze slimme technologie zorgt ervoor dat “Peak Shaving” wordt tegen gegaan en dat stroomlevering zorgvuldig en gebalanceerd plaatsvindt. Overmatig verbruik tijdens piekuren wordt hiermee voorkomen en daarmee ook de onnodige kosten die uw netbeheerder in rekening kan brengen bij het overschrijden van het piekvermogen. 

Seijsener-Techniek-autolaadpalen-custom-design

Over onze laadpalen:
• Aantal aansluitingen: van 1 enkele tot 4 contactdozen per paal
• Autolaadpalen met laadvermogen van 11 tot 22 kW
• Ingang: type 2, universeel voor alle elektrische voertuigen
• Laadvermogen: tot 11kW en 22kW (3-fase)
• Extra opties: Custom design en iedere RAL-kleur mogelijk
• Mèt een ingenieus afrekensysteem
• Up-to-date met smart charging

Seijsener biedt een complete laadoplossing voor elektrische auto's: laadpalen, laadbeheer en insrtallatie. Dat is genieten!

Terugverdientijd

Wellicht overweegt u te investeren in een laadpalen. Bekijk hier ons rekenvoorbeeld en u zal zien dat een laadpaal zo terugverdiend kan zijn!  >> bereken

Persoonlijk Advies

Als u een vraag heeft, bel ons dan op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 op 075 6810 610. Of laat u terugbellen. Wij helpen u graag op weg . >> contact

Brochure

Wilt u nog meer genieten? Download onze brochure over de auto laadpalen. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken. Wat een gemak! >>Download de brochure

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

Campings

Een recreatiepark beheren en tijd overhouden

Havens

Voor iedereen een veilige haven

Bungalowparken

Met vakantiegevoel een bungalowpark beheren

Camperplaatsen

Voor iedereen een veilige haven

Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u het aanleggen?

Gemeente

Goed doen voor de mens en de natuur

Innovatieve systemen

Heerlijk varen zonder muntjes

Toegangscontrole

Hartelijk welkom maar niet altijd