Ook het gemak van AanUit.net op uw locatie?

Seijsener techniek voor het gemak van AanUit.net

Met AanUit.net krijgt u het een stuk relaxter. De simpele app neemt allerlei beslommeringen uit handen op toeristische locaties van de gemeente. Zoals laadpaalplekken, camperplaatsen, jachthavens of andere druk bezochte bestemmingen. AanUit.net kan bewaken, stroompunten monitoren, meterstanden lezen, stroom- en waterverbruik verrekenen, fouten vaststellen en zelfs toegangscontrole uitoefenen op afstand. Zo efficiënt! Met AanUit.net gaan eigenaren van plezierjachten en campers zélf hun verblijf, stroom en water regelen en afrekenen. Zo kan de gemeente tijd besparen met het beheren van publieke ruimtes. Met AanUit.net van Seijsener.  Wat een gemak! Dat is genieten!

AanUit.net

Seijsener-Techniek-AanUit.netapp-systemen-betaalsysteem-beheersysteem-innovatieve-oplossingen

De AanUit.net app en website maakt het mogelijk dat eigenaren van plezierjachten en campers zélf hun verblijf, stroom en water activeren en afrekenen. Binnenkort kunnen ze de plek ook vooraf boeken. Aanleggen, appen en achterover liggen. Het is zo eenvoudig.

Betaalautomaat
Seijsener-Techniek-Betaalautomaat-AanUit.net

De AanUit.net betaalautomaat is een zelfbedieningsbetaalterminal waarmee watersporters en camperaars zonder smartphone en AanUit.net App gemakkelijk voor havendiensten en camperplaatsen kunnen betalen. Verstrek 24/7 eenvoudig toegang tot uw plaats en faciliteiten.

Software & Tablet
Seijsener-Techniek-Software-tablet-AanUit.net

AanUit.net software voor beheerders van jachthavens en camperplaatsen. Krijg automatisch inzicht in uw actuele bezetting, digitaliseer tijdrovend administratief werk, creëer een sluitende financiële geldstroom en houd tijd over voor een gesprek met uw gast. Dat is genieten.

Seijsener-techniek-Aanuit.net-betaalsystemen-camperplaatsen-involtum-Haven-liggeld-jachthaven-camping-elektrisch-varen

AanUit.net van Seijsener:

• Volledige ontzorging van facturatie en innen van gelden
• Liggelden/vaarkosten worden automatisch geïnd
• Sluitende exploitatie
• Meer tijd voor uw gastheerschap
• Op afstand managen van uw haven op camperplekken
• Continue overzicht en bijgewerkt nachtregister

AanUit.net is te vinden bij meer dan 50 gemeenten in Nederland en België en heeft meer dan 35.000 gebruikers

Ook het gemak van AanUit.net op uw locatie? Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Ontdek hoe AanUit.net uw beslommeringen uit handen neemt. Vraag vrijblijvend een (online) demonstratie aan. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Walstroom

Leefbare omgeving & schone luchtkwaliteit

Marktstroom

Via een app stroom (de)activeren en afrekenen

Truckstroom

Schone stadsdistributie