Ook het gemak van AanUit.net op uw locatie?

Met AanUit.net wordt het leven een stuk relaxter. Deze eenvoudige app neemt allerlei zorgen uit handen op toeristische locaties, zoals gemeentelijke camperplaatsen, jachthavens en andere drukbezochte bestemmingen. AanUit.net bewaakt, monitort stroompunten, verrekent stroom- en waterverbruik, detecteert fouten en kan zelfs op afstand toegangscontrole uitoefenen. Wat een efficiëntie! Met AanUit.net kunnen eigenaren van plezierjachten en campers zelf hun diensten regelen en afrekenen. Dit bespaart de gemeente kostbare tijd bij het beheer van openbare ruimtes. Ervaar het gemak van AanUit.net van Seijsener.

Gemak voor

Gebruikers

AanUit.net maakt het voor gebruikers eenvoudig. Via de app of website kunnen uw gasten apparaten bedienen en betalingen doen. Ze kiezen een locatie, selecteren het AanUit.net punt en schakelen het in. Start en stop leveringen met één druk op de knop. Gemakkelijk, snel en gebruiksvriendelijk. 

Beheerders

Bent u beheerder van een jachthaven of camperplaats? Bied uw klanten gemak met ons gebruiksvriendelijke betaalsysteem. In de app kunnen gebruikers zelf verblijf, stroom en water activeren en betalen. Beheer faciliteitsgebruik en betalingen, bespaar tijd met automatische online administratie en maak uw locatie toekomstbestendig. 

Iedereen

AanUit faciliteert de afrekening van verblijf, stroom en/of water op meer dan 50 locaties in Nederland. Ontdek waar u ons kunt vinden door op de onderstaande knop te klikken.

Meerdere diensten bedienen

AanUit.net is geschikt voor diverse diensten en sectoren, zoals jachthavens, camperplaatsen, openbare wasruimtes en andere faciliteiten. In onderstaande overzicht treft u waar AanUit.net ondere andere geschikt voor is. 

Totaal geautomatiseerd​

Onze camperautomaat is perfect geschikt voor grotere zelfservice camperterreinen met meerdere plaatsen. U kunt vooraf online reserveren en bij aankomst bevestigt u uw aankomst en betaalt u met PIN. U ontvangt een sticker als verblijfsticket, die u op uw camper plakt zodat beheerders kunnen zien dat de overnachting is betaald. Daarnaast kunt u met de automaat ook stroom regelen of de WiFi-code ontvangen. Benieuwd wat het voor uw terrein kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Zo werkt AanUit.net voor beheerders

1

Aanmelden

Wanneer je interesse hebt om AanUit.net aan te bieden, zorgt Ease2Pay voor het versturen van een passend contract en de inloggegevens van het AanUit.net portaal.

2

Extra opties

Via het portaal heb je de mogelijkheid om codes naar gebruikers te sturen voor verschillende doeleinden, zoals wifi, toegangshekken en sanitaire voorzieningen.

3

Overzicht en inzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het gebruik van bezoekers. Dit geldt zowel voor het historische als actuele gebruik.

4

Inkomsten

De administratie wordt verzorgd door Ease2pay AanUit.net. Aan het einde van iedere maand sturen wij de via Ease2pay AanUit.net gegenereerde inkomsten.

En nog meer

Naast onze bestaande slimme diensten, bieden wij als producent nog meer waardevolle opties aan. Denk bijvoorbeeld aan Walstroom, Marktstroom en Truckstroom. Deze innovatieve oplossingen stellen u in staat om nog efficiënter gebruik te maken van ons dienstenpakket. Ontdek de voordelen en mogelijkheden die deze diensten te bieden hebben en maak uw beheerervaring nog slimmer.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over AanUit.net? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om u te helpen. Als u onze succesvolle producten wilt bestellen, bezoek dan onze webshop en ontdek de mogelijkheden!