Seijsener-techniek-involtum-AanUit.net-op-afstand-betalen-jachthaven-liggeld-betalen-haventechniek-betaalsysteem-gemeente-Haarlem

AanUit.net juist in deze tijd

AanUit.net juist in deze tijd

Het Coronavirus zorgt voor een rare en onvoorspelbare tijd voor iedereen. We leven mee met alle mensen die ziek zijn en met eenieder die schade en tegenslag ondervindt als gevolg van het virus. We kunnen niet in de toekomst kijken maar laten we vooral hopen dat we over niet al te lange tijd het ‘normale leven’ weer kunnen oppakken. Dan is het zaak om goed voorbereid te zijn.

Jachthavens maken een enorme ontwikkeling mee op het gebied van energie- en watervoorziening. Zo bedacht Seijsener mede het efficiënte AanUit.net. Daarmee is een jachthaven heel eenvoudig beheren en gaat u tijd overhouden. Maar nu in deze bijzondere tijd, met het afstand houden, is AanUit.net helemaal een enorme uitkomst! Want iedereen kan aan boord blijven: alles gaat met een app!

Hoe werkt AanUit.net?

Watersporters melden zich aan met de app van AanUit.net bij aankomst in de haven. Ze kunnen zelf de water en stroomvoorzieningen aan- en uitzetten en tussentijds krijgen ze een overzicht van hun dagelijks verbruik. Na afloop rekent de app alles af en worden ook de liggelden via de AanUit app geïnd. Wat een gemak! En helemaal volgens de regels van het RIVM! Niemand hoeft nog langs de receptie of het havenkantoor en geen betalingen met cashgeld. Wel zo veilig! En het scheelt u een hoop tijd èn receptiekosten.

U ziet alles

Als beheerder heeft u voortdurend het overzicht via uw laptop, I-Pad of telefoon. U kunt van alle stroompunten het verbruik monitoren, meterstanden lezen en eventuele fouten en extra gebruik onmiddellijk vaststellen. Zo efficiënt. AanUit.net kunt u ook inzetten voor nog meer gemak zoals beveiliging, toegangscontrole en om de voorzieningen in de sanitaire ruimtes te beheren.

Wat een gemak, nu zonder investering

Met AanUit.net beheert u de jachthaven op uw dooie gemak in het zonnetje. Bekijk nu de film van de Gemeente Harderwijk. Wilt u uw jachthaven veel gemakkelijker beheren en helemaal volgens de richtlijnen van de RIVM? U kunt nu zonder investering Aanuit.net gebruiken voor het innen van liggeld. Neem hiervoor contact met ons op. 

Wij hopen, net zoals u, dat deze lastige periode snel voorbij zal zijn.

Share this post