Waar dient u rekening mee te houden bij het aanleggen van uw terreinverlichting?

Energietransitie

Bij energietransitie draait het om de overgang van fossiele brandstof naar duurzame energie. U kunt hier op inspelen door uw verlichting (deels) te vervangen door intelligente LED-verlichting. De slimme verlichting gaat dan met behulp van sensoren ‘s nachts alleen aan wanneer het nodig is. Hiermee bespaart u dus op uw energiekosten.  

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, zeker op het gebied van verlichting. Er zijn veel ontwikkelingen om bijvoorbeeld lichtvervuiling af te laten nemen en te besparen op CO2 uitstoot en stroom- en beheerkosten. Steeds meer ondernemers kiezen dan ook voor duurzame oplossingen voor hun recreatieterrein. Op het gebied van verlichting kunt u hierbij denken aan de oriënterende solar verlichtingslijnen. 

Wet- en regelgeving

Wanneer u overstapt naar LED-verlichting is dat een investering die goed past in de beleidsveranderingen van de wet Milieubeheer. Naast deze investering zijn er meer maatregelen die zich binnen vijf jaar terugverdienen en waar Seijsener u graag over adviseert. Daarnaast is het onder bepaalde omstandigheden verplicht om LED-verlichting te plaatsen, omdat dit in de Erkende Maatregelen (EML) in het Activiteitenbesluit staat. Er is echter nog geen verplichting voor alle bedrijven. Seijsener voorziet u hierover graag van advies.

Groen en duurzame terreinverlichting van Seijsener

U herkent het vast wel; de overmatige groei van waterplanten en wier zorgen in Nederland voor flinke overlast. Hierdoor is varen en zwemmen in bepaalde gedeelten zelfs bijna onmogelijk geworden. Het maaien van de waterplanten en het wier helpt, maar zorgt ook voor nutteloos maaisel. Seijsener heeft hiervoor een oplossing bedacht; van de gemaaide waterplanten maken wij nu sfeervolle en betaalbare armaturen van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u ook groen licht voor de verduurzaming van de toekomst? Seijsener demonstreert u graag de armaturen; Groen Licht van Seijsener, wier en waarachtig mooi licht.

Waarom kiezen voor terreinverlichting van Seijsener?

Seijsener is de specialist in terreinverlichting en beschikt over een ruim en uiteenlopend assortiment! Weet u niet welke soort oplossing het beste past bij uw situatie? Laat u dan adviseren door de experts van Seijsener. Wij helpen u graag met het opstellen van een (kosteloos) totaaladvies! Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Van advies, tot ontwerp, tot aanleg; Seijsener is al meer dan 55 jaar de leidende partij voor totaalinstallatie binnen de recreatietechniek.