Maak gebruik van ons camperautomaat

Wanneer u bijvoorbeeld beschikt over een camperlocatie op openbaar gebied (gemeente of overheid) of bij een bestaand recreatiebedrijf met enkele tientallen plekken, hebben wij een ideale oplossing voor u. Seijsener biedt namelijk de camperautomaat aan waardoor uw camperplek een self service terrein wordt. Dit apparaat geeft aan uw gasten aan welke plaatsen er nog beschikbaar zijn op terrein. Met behulp van een aanraakscherm kan de gast vervolgens zelf de gewenste plaats kiezen. Ook is het mogelijk om vooraf via internet alvast een plaats op het camperterrein te reserveren. Indien de gast aangekomen is op het terrein, hoeft hij alleen nog zijn aankomst te bevestigen, te betalen met PIN en vervolgens ontvangt de bezoeker uit de automaat een sticker die fungeert als verblijfsticket. De sticker plakt de gast op de ruit van de camper, zodat u als beheerder direct kunt zien of de overnachting is betaald. 

Daarnaast is het mogelijk om via de camperautomaat SEP-cards te verstrekken. Hiermee heeft de bezoeker toegang tot de voorzieningen zoals bijvoorbeeld een sanitairgebouw.

Camperplaatsen exploiteren zonder administratieve rompslomp

Heeft u een wat groter camperterrein? Dan is de camperplaats App wellicht ideaal voor u. Aanuit.net van Seijsener is opgericht in samenwerking met Involtum en maakt het voor u als beheerder namelijk heel makkelijk. Uw gasten komen aan bij de locatie, loggen in via de ‘Aanuit app’, krijgen toegang tot de plek en koppelen water en elektra aan. De gasten kunnen dankzij deze app alles zélf regelen, aan of uit zetten en verrekenen. Het enige wat de klant hoeft te doen is zich éénmalig aan te melden. Dit maakt een bezoek aan de receptie overbodig en er is vrijwel geen administratieve afhandeling meer. Dit scheelt voor u in tijd en kosten. Ideaal toch?

Voor al uw campertechniek producten en meer!

Seijsener beschikt over een uitgebreid en divers assortiment van producten voor al uw wensen voor het inrichten van uw camperterrein. Denk hierbij aan slagbomen, stroomzuilen, drinkwatertappunten en meer! Waar u ook naar op zoek bent, Seijsener kan u hierbij van dienst zijn!

Waarom uw campertechniek producten bij Seijsener bestellen?

Seijsener is al meer dan 55 jaar specialist in het ontwerpen fabriceren en inrichten van de meest veelzijdige terreinen, denk hierbij aan jachthavens, tijdelijke bewoning projecten, openbare (gemeentelijke) terreinen, house boats, walstroom, havens, camperterreinen, recreatieparken en tuinverenigingen. Daarnaast heeft Seijsener op het gebied van campertechniek wereldwijd al meer dan 1000 camperplaatsen gerealiseerd. Variërend van eenvoudige camperplaatsen tot een omheind self service terrein met toegangscontrole en betaalautomaat of betaalapp. Geheel afhankelijk van uw wensen. Dus wilt u uw gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen? Seijsener staat voor u klaar! Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder!